Ahad, 5 Jun 2011

Selamat Hari Jadi Anak Anak....Semoga Ceria Selalu

MINGGU lalu, Jumaat, seramai sembilan kanak-kanak dari Tadika Sri Ayu Taman Sri Gombak diraikan dalam majlis sambutan ulang tahun kelima. Syukur alhamdulillah, ibu bapa dan penjaga anak-anak sanggup bersusah payah menyediakan kek-kek yang lazat untuk dijadikan hidangan pada majlis ini.
Sesungguhnya ibu bapa dan penjaga yang penyayang tidak pernah jemu memberikan yang terbaik kepada anak-anak mereka. Kasih sayang yang tidak terhingga mengingati tarikh lahir anak kesayangan mereka wajar menjadi ingatan kepada anak-anak apabila besar nanti.
Sesuai dengan sambutan Hari Bapa atau Hari Ayah atau Hari Papa pada 16 Jun ini semestinya anak-anak yang sudah besar dan mempunyai pekerjaan meraikan ayah atau bapa mereka dengan majlis makan malam seterusnya menghadiahkan sesuatu yang dapat dikenang selama ayah masih hidup.
Terima kasih kepada Cikgu Rita dan cikgu-cikgu di tadika Sri Ayu Seri Gombak yang bersusah payah menguruskan majlis ini dengan sempurna.
Peristiwa manis ini diabadikan di dalam blog ini sebagai koleksi buat ibu bapa untuk disimpan dan dicetak.
1 ulasan:

  1. Salam tahniah semoga cuti sekolah yang akan berakhir pada hujung minggu ini menjadi peluang menambah ilmu apabila pergi bercuti pulang ke kampung bertemu opah, nenek, wan, atuk, nyang dan sebagainya...

    BalasPadam