Jumaat, 21 Mei 2010

Sukan Tahunan Tadika 2010 Meriah...

SABTU lalu, tanggal 22 Mei 2010, berlangsung satu lagi acara penting bagai kanak-kanak Taska dan Tadika Sri Ayu Taman Sri Gombak.
Sukan Tahunan yang diadakan setiap Mei, berjalan dengan lancar, miskipun hujan renyai mula turun seawal jam 8.30 pagi.
Namun, acara sukan tahunan yang melibatkan Taska dan Tadika Sri Ayu Taman Melati, Tunas Berjaya dan Setia Kasih Manja, di dalam 11 acara tidak termasuk acara untuk ibu, bapa dan para guru, tetap diteruskan dengan jayanya.
Majlis perasmian Gabungan Sukan Tahunan Tadika Tadika, disempurnakan oleh Cik Fauziah Musa dari Tadika Sri Ayu Bestari, Puchong Prima, diikuti bacaan ikrar sukan oleh adik Nor Izzati Hazizi dari Tadika Sri Ayu Taman Sri Gombak.
Ibu bapa dan penjaga kanak-kanak, turut memeriahkan majlis ini sehingga ke wisel terakhir ditiup, dengan merakamkan suasana dengan lensa kamera dan video kamera.
Sementara itu, Pasukan Promosi dan Pemasaran dari Axa Affin Bank Berhad, Wangsa Maju CRS, turut membantu menjayakan program ini dengan menyediakan hadiah percutian kepada ibu bapa dan penjaga yang dapat meneka jumlah wang siling tabung dengan tepat.
Puan Nor Hariati Mohd Nor dari Gombak Setia berjaya meneka dengan tepat. Sebagai ganjaran, beliau berpeluang menikmati pakej percutian 3 hari 2 malam bernilai RM1,470pergi ke Bali, Indonesia bersama pasanganya.
Tahniah kepada Puan Hariati dan pemenang tempat kedua (menginap di Golden Horses Palace) dan pemenang ketiga, bermalam di Hotel Rennaissonce bernilai RM500.00


Tiada ulasan:

Catat Ulasan